Meny

Vinner av Årets Kokk 2017

I går ble Norges mest prestisjefulle kokkekonkurranse Årets Kokk arrangert i Mathallen i Oslo. Av fem svært sterke finalister gikk Christian André Pettersen seirende ut av konkurransen og blir med det Norges kandidat i den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen som finner sted i Torino 11.-12. juni 2018.Kokkene Øyvind Bøe Dalelv og Rasmus Johnsen Skoglundtok henholdsvis sølv og bronse i konkurransen.

Det var ikke bare Norges kandidat til den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen som ble kåret i kveld. Det ble også delt ut pris for blant annet beste ganefryd med tørrfisk fra Lofoten, beste commis og beste identitet.

Beste commis:
Henrik Falkensten

Beste identitet:
Øyvind Bøe Dalelv

Beste ganefryd:
Øyvind Bøe Dalelv

Foto: Bocuse d’Or Norge/ Brand Barstein

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets ledende leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet
Lerøy Sjømatgruppen
Postboks 7600 Bergen
5020 Bergen post@leroysjomatgruppen,no

Utviklet av Imaker as