Meny

Ny grossist i Lerøy Sjømatgruppen

 Lerøy Sjømatgruppen styrker sitt landsdekkende grossistnettverk med Silver Seafood som blir lokal grossist i Møre og Romsdal. Fra 1. juni skal selskapet levere fisk, sjømat, kjøtt og andre delikatesseprodukter til alle kundegrupper innenfor storkjøkkenmarkedet i fylket.

 

Lerøy Sjømatgruppen har, over tid, hatt et ønske om å utvikle og forsterke sin posisjon i Møre og Romsdal. Vi er stolte over å kunne presentere vårt nye medlem, Silver Seafood. - Vi er overbevist om at dette blir en veldig god og riktig grossist i dette området, ikke minst på grunn av sitt sterke engasjement og erfaring rundt det å levere sjømat av høy kvalitet, forteller Administrerende Direktør i Lerøy Sjømatgruppen, Bjørn Jakobsen.

Frem til i 2020 har Silver Seafood i hovedsak fokusert på høykvalitets sjømat til high-end markedene i Europa, USA og Asia. Gjennom samarbeidet med Lerøy Sjømatgruppen kan selskapet nå også levere et større og bredere varesortiment til lokale aktører innen storkjøkkenmarkedet. – Vi ser virkelig frem til å være med å utvikle grossisten Silver Seafood til å bli en fullsortiments sjømatbedrift gjennom lokal - så vel som sentral tilførsler av det beste havet har å tilby, med et sterkt fokus på servicegrad, kompetanse og fleksibilitet, sier Jakobsen. Silver Seafood har egne båter og mottak for fisk, sjøkreps, krabbe, hummer og kamskjell. De er Norges ledende leverandør av sjøkreps. I 2020 hadde de oppstart av ny kokelinje for taskekrabbe.

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets største leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet. Silver Seafood avdeling Engros blir den niende grossisten i nettverket, som strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets ledende leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet
Lerøy Sjømatgruppen
Postboks 7600 Bergen
5020 Bergen post@leroysjomatgruppen,no

Utviklet av Imaker as