Lerøy Sjømatgruppen er en av landets ledende leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet
Lerøy Sjømatgruppen
Postboks 7600 Bergen
5020 Bergen post@leroysjomatgruppen,no
Hvem blir Årets Kokk 2017?
Tirsdag 12. september arrangeres konkurransen Årets kokk 2017 i Mathallen i Oslo. Vinneren blir Norges nye kandidat til Bocuse d’Or; verdens vanskelige og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Som stolt samarbeidspartner med Bocuse dÒr Norge er vi selvfølgelig til stede og vil heie frem vinneren. Vi håper å se dere der!
Program:
08.00: Presserom åpner i Mathallen 2. etg.
10.00: Konkurransestart. Kandidatene starter med ti minutters mellomrom.
12.00: Ganefryd-juryen bedømmer Ganefryder fra kandidatenes innsendelsesoppgaver.
15.00: Første sjømatrett presenteres for smaksjury.
16.00: Første kjøttrett presenteres for smaksjury.
18.00: Seremoni og premieutdeling.
19.00: Arrangementsslutt.
Årets kokk 2017 – Teamene og startrekkefølge:
Kjøkken 1:
Kandidat: Christian André Pettersen, kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.
Commis: Kim Iamram, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.
Coach: Karl Erik Pallesen, medeier og daglig leder Fisketorget i Stavanger.
Kjøkken 2:
Kandidat: Geir Magnus Svae, konsernsjef i Bølgen & Moi AS.
Commis: Henrik Falkensten, kokk og pastry chef på Bølgen & Moi Tjuvholmen.
Coach: Christer Rødseth, kjøkkensjef på Vaaghals.
Kjøkken 3:
Kandidat: Rasmus Johnsen Skoglund, Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø.
Commis: Tony Allene Ghetachew, lærling på Tango bar & kjøkken i Stavanger.
Coach: Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef Det kongelige hoff.
Kjøkken 4:
Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv, Sous chef Statholdergaarden i Oslo.
Commis: Aron Espeland, kokk på Vaaghals.
Coach: Even Ramsvik, daglig leder Lava Oslo.
Kjøkken 5:
Kandidat: Filip August Bendi, kjøkkensjef på N.B. Sørensen Annen Etage i Stavanger.
Commis: Håvard André Josdal Østebø, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.
Coach: Adrian Løvold, kjøkkensjef på Sabrura Sticks and Sushi.