Meny

Norsk snøkrabbe

Snøkrabben har lenge vært en kjent råvare, men har først de senere årene kommet i full fart fra Barentshavet og inn i norske restauranter og butikker.

Snøkrabben blir ofte betegnet som «lillebroren» til den mer kjente kongekrabben. Krabben skal ha fått navnet sitt fordi kjøttet er hvitt som snø. 

Vi har nettopp fått inn et parti med denne delikatessen som store split-legs. Krabben fiskes utenfor Svalbard på opptil flere hundre meters dybde. Den levende krabben kokes og fryses direkte på båten, deretter kvalitetssjekkes hver krabbe før bena deles og pakkes i kasser à 5 kg. Den har et godt kjøttinnhold og skallet er tynt. Med en særegen og litt søtlig smak har den mange av de samme bruksområdene som kongekrabben. Tilbakemeldingene fra de som har testet produktet er veldig positive, så dette anbefaler vi alle å prøve. Prisen ligger også betydelig under kongekrabbe

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets ledende leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet
Lerøy Sjømatgruppen
Postboks 7600 Bergen
5020 Bergen post@leroysjomatgruppen,no

Utviklet av Imaker as