Meny

Hvem blir Årets Kokk 2017?

Tirsdag 12. september arrangeres konkurransen Årets kokk 2017 i Mathallen i Oslo. Vinneren blir Norges nye kandidat til Bocuse d’Or; verdens vanskelige og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Som stolt samarbeidspartner med Bocuse dÒr Norge er vi selvfølgelig til stede og vil heie frem vinneren. Vi håper å se dere der!

Program:

08.00: Presserom åpner i Mathallen 2. etg.

10.00: Konkurransestart. Kandidatene starter med ti minutters mellomrom.

12.00: Ganefryd-juryen bedømmer Ganefryder fra kandidatenes innsendelsesoppgaver.

15.00: Første sjømatrett presenteres for smaksjury.

16.00: Første kjøttrett presenteres for smaksjury.

18.00: Seremoni og premieutdeling.

19.00: Arrangementsslutt.

 

Årets kokk 2017 – Teamene og startrekkefølge:

Kjøkken 1:

Kandidat: Christian André Pettersen, kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.

Commis: Kim Iamram, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.

Coach: Karl Erik Pallesen, medeier og daglig leder Fisketorget i Stavanger.

Kjøkken 2:

Kandidat: Geir Magnus Svae, konsernsjef i Bølgen & Moi AS.

Commis: Henrik Falkensten, kokk og pastry chef på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Coach: Christer Rødseth, kjøkkensjef på Vaaghals.

Kjøkken 3:

Kandidat: Rasmus Johnsen Skoglund, Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø.

Commis: Tony Allene Ghetachew, lærling på Tango bar & kjøkken i Stavanger.

Coach: Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef Det kongelige hoff.

Kjøkken 4:

Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv, Sous chef Statholdergaarden i Oslo.

Commis: Aron Espeland, kokk på Vaaghals.

Coach: Even Ramsvik, daglig leder Lava Oslo.

Kjøkken 5:

Kandidat: Filip August Bendi, kjøkkensjef på N.B. Sørensen Annen Etage i Stavanger.

Commis: Håvard André Josdal Østebø, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.

Coach: Adrian Løvold, kjøkkensjef på Sabrura Sticks and Sushi.

 

Lerøy Sjømatgruppen er en av landets ledende leverandører av sjømat og delikatesser til storkjøkkenmarkedet
Lerøy Sjømatgruppen
Postboks 7600 Bergen
5020 Bergen post@leroysjomatgruppen,no

Utviklet av Imaker as